Artikel 6 van 7

Omega-3 1000mg Capsules met Vitamine E

Artikelnummer: FV20163
€ 17,99 € 15,85 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Fitvitals levert speciale 1000mg soft-capsules van Omega-3, die makkelijk te slikken zijn. Er zitten 90 capsules in één verpakking, die een hoge dosering van zalmolie bevat. Een voedingssupplement bereid met zuiver natuurlijke zalmolie, rijk aan Omega-3 vetzuren en aangevuld met Vitamine E.

Naast de positieve invloed die Omega-3 op de algehele gezondheid heeft, helpt het bij de verlaging van de cholesterol. Zalmolie draagt bij aan het behoud van soepele en gesmeerde gewrichten, de gezondheid van hart-en bloedvaten en de verbetering van het geheugen & concentratievermogen.

Wat is het effect van Fitvitals Omega-3 met Vitamine E

  • Lagere kans op hart-en vaatziekten
  • Verlaging van bloeddruk
  • Verbetering van het geheugen & concentratievermogen
  • Behoud van soepele en gesmeerde gewrichten
  • Verbetering van sportprestaties door verminderen van spierpijn en spierafbraak
  • Stimuleert aanmaak van spiereiwitten wat spieropbouw versnelt

Wat zit er in Fitvitals Omega-3?

In de capsules zit Omega-3 zalmolie en vitamine E. Bij het gebruik van omega-3 in lagere dosering is het niet noodzakelijk om extra vitamine E in te nemen. De zalmolie van Fitvitals heeft echter een hogere dosering waardoor de toevoeging van vitamine E wel van belang is. Onderaan deze pagina leggen we daar meer over uit.

De zalmolie bevat een hoge dosering van Eicosapentaeenzuur (EPA) en Docosahexaeenzuur (DHA).

EPA en DHA zijn allebei vetzuren van de omega-3 familie. Het lichaam kan zelf in beperkte mate EPA aanmaken uit het omega-3 vetzuur alfa-linoleenzuur. Vervolgens kan het lichaam uit EPA weer DHA aanmaken. Ze zijn dus sterk aan elkaar verwant, maar vervullen een andere functie in het lichaam.

Hoe gebruik ik het?

Dagelijks neemt u 1 capsules met water of sap in. De softcaps zijn makkelijk door te slikken. De aanbevolen dagelijkse dosering dient niet te worden overschreden.

Extra uitleg

Waarom is er vitamine E toegevoegd?

Het is een vetoplosbare anti-oxidant en zorgt er in het lichaam voor dat vetten niet oxideren. Bij gebruik van visoliecapsules in lage dosering is het niet per se nodig om extra vitamine E in te nemen. De zalmolie van FitVitals is hoger gedoseerd waardoor de toevoeging van vitamine E wel van belang is.

Waarom geen hebben we geen Omega-3-6-9?

Omdat deze capsules zijn bijna altijd slechter dan capsules met alleen omega-3 vetzuren. De reden hiervoor is ten eerste dat wij met de voeding al een overdaad aan omega-6 vetzuren binnenkrijgen.

Ten tweede, zijn omega-3-6-9 capsules minderwaardig omdat zij het omega-6 vetzuur linolzuur bevatten. Hiervan krijgt de mens juist dagelijks een overschot van. Wanneer het echter omega-6 vetzuur gamma-linoleenzuur bevat dan is het product beter dan een omega-3 supplement. Dit is helaas bijna nooit het geval. Dit is onder andere makkelijk te zien aan de prijs. Een goedkoop omega-3-6-9 product bevat nooit gamma-linoleenzuur óf een zeer kleine hoeveelheid. Wanneer het product wél gamma-linoleenzuur bevat dan zal dit product een heel stuk duurder zijn.

Gebruikt Fitvitals natuurzalm of kweekzalm?

De zalmolie van Fitvitals komt van zalm die opgegroeid is in een gecontroleerde, natuurlijke omgeving. Zo kan de vervuiling van het water waarin zij leven gecontroleerd worden. (Een zalm slaat namelijk alle schadelijke stoffen/ vervuiling op in zijn vetten). Hierdoor kan een schone en zuivere kwaliteit van de olie worden gegarandeerd. In tegenstelling tot veel kweekzalm, wordt geen kleurstof toegevoegd aan de voeding van de zalm.

Dit wordt helaas vaak gebruikt om kweekzalm een mooie roze kleur te geven maar kan schadelijk voor de mens zijn.

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel