• Cal-Mag-Zink Capsules
  Cal-Mag-Zink Capsules

  De combinatie van Calcium, Magnesium en Zink in één capsule ondersteunt de instandhouding van sterke botten en soepele spieren.

  € 16,45 € 9,99
 • Collageen Capsules met Hyaluron, Zink en Vitamine E
  Collageen Capsules met Hyaluron, Zink en Vitamine E

  Natuurlijk collageen met Hyaluron. Voor gezond haar, nagels en een stralende huid. Er zitten 120 capsules is één verpakking.

  € 23,49 € 20,99
 • Hyaluron Capsules
  Hyaluron Capsules

  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en van nature aanwezig in bindweefsel en gewrichtsvloeistof. Het wordt o.a. geproduceerd om de gewrichten in ons lichaam te smeren en de collageenaanmaak en de vochthuishouding te reguleren.

  € 25,49 € 16,49
 • Magnesium+ Capsules met Vitamine E
  Magnesium+ Capsules met Vitamine E

  Magnesium is functioneel bij de energievoorziening en de ontspanning van spiervezels, is belangrijk voor sterke botten en heeft een belangrijke functie voor hart- en vaatstelsel. Daarnaast bevordert Magnesium een goede nachtrust.

  € 15,99 € 10,50
 • Moringa Oleifera Capsules
  Moringa Oleifera Capsules

  Moringa Oleifera capsules stimuleren het immuunsysteem. Het gevolg is veel meer energie en het verbetert je stemming. Het houdt de bloedsuikerspiegel onder controle, verlaagt de bloeddruk en zorgt voor een betere spijsvertering.

  € 19,99
 • Omega-3 1000mg Capsules met Vitamine E
  Omega-3 1000mg Capsules met Vitamine E

  De omega-3 1000mg zijn bereid met een hoge dosering van zuiver natuurlijke zalmolie en aangevuld met vitamine E. De 90 softcapsules die in de verpakking zitten, zijn makkelijk door te slikken.

  € 17,99 € 15,85
 • Omega-3 1000mg Capsules - Voordeelverpakking 360 capsules
  Omega-3 1000mg Capsules - Voordeelverpakking 360 capsules

  De omega-3 1000mg zijn bereid met een hoge dosering van zuiver natuurlijke zalmolie en aangevuld met vitamine E. De 90 softcapsules die in de verpakking zitten, zijn makkelijk door te slikken.

  € 71,96 € 56,90

Producten van Fitvitals.nl zijn met zorg geproduceerd. Bij ons vind je producten die je ondersteunen in je gezondheid. Het lukt ons niet altijd om alle voedingsstoffen tot ons te nemen in de dagelijkse voeding. Door het gebruik van onze supplementen hoef je je daar geen zorgen om te maken. Fitvitals heeft hoogwaardige producten die kunnen ondersteunen in het herstel van gezondheidsklachten, een bijdrage bieden in regeneratie na sporten en om huidklachten tegen te gaan.

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel