Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

Hyaluron Capsules

Artikelnummer: FV20159
€ 25,49 € 16,49 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof wat van nature in ons lichaam aanwezig is in bindweefsel en gewrichtsvloeistof. Het aanvullen hiervan met de Hyaluron capsules van Fitvitals draagt bij aan een gladdere en elastische huid, doordat het helpt bij de aanmaak van collageen. Daarnaast zorgt het voor gezondere gewrichten

Hyaluronzuur valt onder de groep glycosaminoglycanen, die op hun beurt, wanneer gebonden aan eiwitten, behoren tot de proteoglycanen. Deze stoffen hebben een wateraantrekkende functie, door hun negatieve lading, zodat de huid in zijn volume kan toe nemen en in de gewrichten zorgen deze proteoglycanen voor een schokdempende werking.

In het algemeen zijn deze stoffen de basis voor collageenrijk weefsel en voor een goede vochthuishouding van de huid. Doordat hyaluronzuur de vochtbalans en de elasticiteit van de huid verbetert, worden rimpels door vochttekort en verminderde elasticiteit voorkomen.

Wat is het effect van Fitvitals Hyaluronzuur capsules?

  • Gezonde gewrichten
  • Gladde huid
  • Elastische huid
  • Vertraag tekenen van huid-veroudering

Wat zit er in Fitvitals Hyaluronzuur?

Een verpakking van Fitvitals Hyaluronzuur bevat 120 capsules en bevat 150mg aan sodium hyaluronate.

Hyaluronzuur van Fitvitals is glutenvrij en bevat geen gist, onnatuurlijke conserveermiddelen, lactose of synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen en/of dierlijke bestanddelen.

Hoe gebruik ik het?

‘s- Ochtends en ‘s avonds neemt u 1 capsule met water of sap in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is dus 2 capsules. De aanbevolen dagelijkse dosering dient niet te worden overschreden.

Extra uitleg

Rondom het gewrichtskraakbeen zit een membraan dat vloeistof - met daarin hyaluronzuur - produceert. Deze vloeistof smeert de gewrichten en absorbeert schokken op de gewrichten. Bovendien transporteert het voedingsstoffen naar het kraakbeen en verwijdert het afvalstoffen die vaak zuur bevatten en verlicht zo pijn in de gewrichten.

De hoogste concentratie van hyaluronzuur zit in de huid en dit helpt de huid glad en elastisch houden. Bij het ouder worden, produceert de huid minder hyaluronzuur waardoor de huid droger en slapper wordt, en er rimpels verschijnen. Door extra hyaluronzuur in te nemen, in de vorm van een supplement, zal de huid meer van dit vocht bevatten en als gevolg minder snel de tekenen van veroudering tonen.

Glycosaminoglycanen (GAG’s) zijn lange ketens van disachariden en vormen een belangrijk bestanddeel van collageenrijke weefsels, zoals kraakbeen, tussenwervelschijven, luchtpijp, botten, bindweefsel, vaatwanden en van de synoviale vloeistof (gewrichtsvloeistof).

De belangrijkste eigenschap van proteoglycanen is dat ze graag watermoleculen binden. Dit komt doordat ze sterk negatief geladen zijn. Proteoglycanen vormen een belangrijk onderdeel van kraakbeen. Het kraakbeen in de gewrichten bevat veel water dat door de proteoglycanen wordt aangetrokken. Dit water zorgt voor stevigheid en schokdemping. Artrose, een gewrichts-aandoening van het bewegingsapparaat, wordt veroorzaakt door de afbraak van proteoglycanen.

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel