Artikel 2 van 2

Collageen Capsules met Hyaluron, Zink en Vitamine E

Artikelnummer: FV20159
€ 23,49 € 20,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Collageen Plus van Fitvitals draagt bij aan gezond haar, gezonde nagels en een stralende huid en bevat naast een hoge dosis collageen ook hyaluronzuur, zink en vitamine E voor een optimale werking.

Collageen is het meest voorkomend eiwit in je lichaam. Het is één van de belangrijkste bouwstenen voor je botten, huid, spieren, pezen en bindweefsel. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid én elasticiteit van je huid. Het zorgt ervoor dat je huid er jong en fris uitziet. Pijn in je gewrichten & stijfheid kan veroorzaakt worden doordat het collageengehalte in je lichaam is afgenomen. Collageen dient als een soort smeerolie voor je gewrichten. Door voldoende aanmaak van collageen kunnen je gewrichtsklachten afnemen.

De toevoeging van hyaluronzuur helpt extra om de collageenaanmaak en vochthuishouding van de huid te ondersteuning. Zink die in deze capsule ook is toegevoegd ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. En de vitamine E zorgt er in het lichaam voor dat vetten niet oxideren door antioxidanten.

Wat is het effect van Fitvitals Collageen met Hyaluron, Zink & Vitamine E?

  • Vermindert rimpels, cellulitis en striae
  • Is goed voor huid, haar en nagels
  • Versterkt botten en kraakbeen
  • Vermindert gewrichtsklachten en -aandoeningen
  • Is goed voor hart en bloedvaten

Wat zit er in Fitvitals Collageen+?

De 120 capsules in één verpakking bevatten per capsule 450mg aan collagen hydrolysat (marine), 10mg sodium hyaluronate, 5mg  aan vitamine e (d-alpha tocopheryl acetate) en 5mg aan zink (zinc sulphate monhydrate).

Hoe gebruik ik het?

Dagelijks neemt u 2 capsules met water of sap in. Bij voorkeur 1 na het ontbijt en 1 na het avondeten. De aanbevolen dagelijkse dosering dient niet te worden overschreden.

Extra uitleg

Wat zijn antioxidanten?

Deze beschermen het menselijk lichaam tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen, ze gaan de beschadiging van celwanden tegen.

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel