Artikel 1 van 3

Magnesium+ Capsules met Vitamine E

Artikelnummer: FV20161
€ 15,99 € 10,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Magnesium ondersteunt spieren en botten maar voegt ook veel toe aan de ondersteuning van hersenfuncties. Magnesium komt o.a. voor in bananen, spinazie en volkorenbrood maar regelmatig neemt ons lichaam dat niet voldoende op. Daardoor kan een aanvulling goed zijn.

Voor sporters is magnesium een toevoeging om de kans op kramp te verminderen en zorgt het voor een behoud van een gezond spier- en zenuwstelsel. Een tekort aan magnesium kan ook invloed hebben op hersenfuncties wat onrust, hoofdpijn en migraine kan veroorzaken en ook invloed heeft op je stress en algehele energieniveau.

Als je een low-carb of keto dieet volgt kan het gebrek aan koolhydraten ook nadelige effecten hebben op je slaapritme, magnesium draagt bij tot een betere nachtrust.

Wat is het effect van Fitvitals Magnesium+ met Vitamine E

  • Behoud van sterke botten
  • Ontspanning van spieren in o.a. nek en schouders
  • Behoud van een gezond spier-en zenuwstelsel
  • Helpt om kramp te verminderen na intensief sporten
  • Verbeterd nachtrust en algehele gemoedstoestand

Wat zit er in Fitvitals Magnesium+?

Fitvitals Magnesium+ heeft 120 capsules in één verpakking. Een capsule bevat 150mg aan magnesium (aminozuurchelaat) en 5mg aan vitamine E.

Fitvitals Magnesium+ is glutenvrij en bevat geen gist, onnatuurlijke conserveermiddelen, lactose of synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen en/of dierlijke bestanddelen.

Hoe gebruik ik het?

Dagelijks neemt u 2 capsules met water of sap in. Bij voorkeur 1 na het ontbijt en 1 na het avondeten. De aanbevolen dagelijkse dosering dient niet te worden overschreden.

Extra uitleg

Wat is aminozuurchelaat?

Dit is een aminozuurverbinding (koppeling van een mineraal aan een aminozuur (= stukje eiwit).

Het aminozuur wordt door het lichaam als 'lichaamseigen' herkend, opgenomen en samen met het mineraal naar de cel getransporteerd.  Een aminozuurverbinding is mensvriendelijker (in de zin van goede opname door het lichaam) dan het gebruik van een pure/ elementaire stof.

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel