Vorige Artikel 18 van 88 Volgende

Sneller herstellen van je work-out, neem meer Omega-3 vetzuren tot je

Herstellen na je work-out gaat sneller als je meer omega-3 vetzuren tot je neemt. Van nature zitten deze bijvoorbeeld in vis zoals zalm en makreel en ook in walnoten. Auteur van het boek The Complete Guide to Sport Nutrition, Anita Bean, beaamt dat tegen The Times: “Studies laten zien dat omega-3 vetzuren, met name de variates EPA en DHA, zorgen voor vermindering van ontstekingen, zwellingen en stijve spieren en ook helpen bij het herstel na een intensieve workout.”

Samenwerkende universiteiten in de Verenigde staten hebben recent een studie gedaan, waarbij een hoge dosis (6g) van dagelijkse omega-3 visolie een groep mannelijke studenten duidelijk sneller herstelden. Na squat workouts waar ‘spierschade’ is opgelopen, herstelden de studenten die een supplement hadden genomen sneller dan degenen die geen supplement hadden genomen.

Omega-3 van Fitvitals is een zuivere natuurlijke zalmolie, met een hoge dosering Eicosapentaeenzuur (EPA) en Docosahexaeenzuur (DHA). We hebben ook een speciale voordeelverpakking, zodat je een jaar lang je omega-3 levels op peil kan houden voor minder dan 60 euro.

Foto door Oliver Sjöström via Pexels

© 2020 - 2023 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel