Artikel 67 van 88

Bij dit restaurant krijg je voeding op maat en geef je vooraf je gewicht en lengte door

Een mooi initiatief van Robbe Vandenhoucke en Laura de Meyer, die in België een restaurant openen waar voeding echt op maat wordt aangeboden. In de plaatst Gent zal het restaurant zich vestigen en bij reservering moet je doorgeven wat je gewicht, lengte en geslacht is. Zij zullen vervolgens bepalen wat je menu wordt.

Op basis van jouw profiel wordt bepaald wat je moet eten om jouw doel te halen. Wil je op gewicht blijven, of juist aankomen of wil je afvallen? Robbe verteld tegen AD.nl: “We willen het klassieke broodje als lunch vervangen en zo de juiste voedingswaarden meegeven. Als je ergens gezond wil gaan eten, kom je nu nog vaak in een saladebar terecht, maar daar vind je niet altijd een volwaardige maaltijd. Met Kwiek wilden Laura en ik dat net wel aanbieden.”

Om gewicht te verliezen, moet je niet minder, maar anders eten

De maaltijden zijn allen gezond, maar qua koolhydraten en eiwitten aangepast naar het profiel van de klant. En dat betekent niet dat je kleine porties krijgt als je wil afvallen, dat past niet in hun filosofie en vinden ze ook onnodig zegt Laura: ‘Dat is de grootste misopvatting binnen de dieetcultuur. Om gewicht te verliezen, moet je niet minder, maar anders eten. Ik heb ontdekt dat gezond eten niet weinig of saai moet zijn. Gezond eten kan ook lekker en voldoende zijn en dat willen we ook meegeven met Kwiek. Het is zeker niet de bedoeling dat je hier naar buiten wandelt met honger.”

Fotobron: AD.nl

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel