Vorige Artikel 55 van 88 Volgende

Slik je mooi met deze voedingssupplementen

Een mooiere huid, dan denk je vaak aan smeren op de huid. Maar ondertussen zweren dermatologen en ‘celebs’ bij voedingssupplementen. Het is geen snelle oplossing, maar wel de weg naar een stralende huid.

Barbera Geusens is doctor in dermatologie tegen tijd.be en is van mening dat goede voeding en aanvulling met de juiste supplementen een groot verschil maken: “van huidregeneratie tot het aanmaken van beschermende antioxidanten, dat proces regelt de huid zelf. Beïnvloeden kan wel aan de buitenkant, met doelgerichte crèmes, en aan de binnenkant, met gezonde voeding en supplementen.”

Een crème kan wel direct zichtbaar een kort termijneffect hebben en bij supplementen zie je dat mogelijk niet gelijk. Dat komt ook omdat het lichaam eerst bepaald waar de grootste behoefte is: “Supplementen geven hun ingrediënten af aan de organen die daar het meest nood aan hebben’, zegt Geusens. ‘Dus of de huid het eerst aan de beurt is? Je weet het niet, misschien heeft je hart op dit moment meer nood aan pakweg collageen. Als alles onderweg gesatureerd is, vloeien de ingrediënten door naar de huid, het haar of de nagels.”

Collageen

Collageen Plus van Fitvitals draagt bij aan gezond haar, gezonde nagels en een stralende huid en bevat naast een hoge dosis collageen ook hyaluronzuur, zink en vitamine E voor een optimale werking.

Foto door Julia Kuzenkov via Pexels

© 2020 - 2023 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel