Artikel 41 van 88

"Goed opneembaar collageen is een missing link in ons moderne voedingspatroon"

Oerbouillon viel vorige maand dubbel in de prijzen tijdens de Bioproductverkiezing (publieksprijs en tweede prijs van de jury). In haar pitch definieerde Christel van der Meer Oerbouillon als 'lekker, krachtig, handzaam en voor iedereen reuze gezond - een gezonde krachtpatser'. De voedingswaarden zijn wetenschappelijk onderzocht. Als je het over Oerbouillon hebt, dan heb je het over collageen.

Zeer binnenkort zal het aanbod van Oerbouillon uitgebreid worden met een kipvariant. Ook komt er op termijn een veganistische variant. "Ik vond het mooi om te horen dat de jury van de Bioproductverkiezing zo enthousiast is over Oerbouillon en dat ze ook geïnteresseerd is in de uitbreiding van het aanbod", vertelt Christel.

“Supergezond voor darm, lijf en ledematen”

Ze pleit ervoor dat we in de toekomst onze gezondheid in eigen hand nemen. "Het gaat mij om de eigenschappen en het eerlijke verhaal van een product. Daarom zijn de voedingswaarden wetenschappelijk onderzocht. Als je het over Oerbouillon hebt, dan heb je het over collageen. Goed opneembare collageen in de vorm van gelatine.

Een missing link in ons moderne voedingspatroon. Supergezond voor darm, lijf en ledematen. Het kleine flesje maakt het mogelijk om het per dag of in kuurvorm te nuttigen. Als een oppepper aan het einde van de dag of juist als ontbijt om de dag gezond te beginnen. Maar je kunt het bijvoorbeeld cadeau geven aan iemand die herstellende is. Het liefst zou ik Oerbouillon ook aan ziekenhuizen aanbieden, omdat het een gezond cadeau is en veel potentie geeft als je bijvoorbeeld weinig (verterings)kracht hebt."

Bron: biojournaal.nl

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel