Artikel 29 van 88

Wat doet moringa voor mannen?

We blijven ons verbazen over de effecten van de moringa-boom. We hebben er al meerdere artikelen over geschreven welke voordelen het heeft. Maar wist je dat het ook kan helpen voor specifieke problemen van mannen?

Deze voedzame groente is rijk aan eiwitten, antioxidanten, calcium, magnesium, ijzer, zink en nog heel veel andere nuttige stoffen. Onderzoeken laten nu ook zien dat het mannen kan ondersteunen in verhelpen van prostaat problemen, vruchtbaarheid en libido.

Moringa en prostaat

Een rapport van de Amerikaanse website healthline stelt dat moringa zaden en bladeren verbindingen bevatten die glucosinolaten worden genoemd, die toegeschreven worden aan het voorkomen van de progressie prostaatproblemen.

Vruchtbaarheid en Moringa

De bladeren en zaden van moringa zijn bronnen van vele antioxidanten, die ondersteunen om de afname van spermaproductie tegen te gaan en helpt in een verhoging van de mobiliteit van de zaadcellen zo stelt zeenews. Spermaproductie en mobiliteit van zaadcellen zijn belangrijk in betrekking tot vruchtbaarheid bij mannen.

Moringa verhoogt libido

Een studie van het American Journal of Neurosience kwam tot de conclusie dat er lustopwekkende eigenschappen zijn toe te schrijven aan moringa. Het helpt om het testosteron niveau te verhogen en daardoor het libido toeneemt.

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel