Artikel 4 van 88

Start je ochtend met moringa voor een boost van je weerstand

Waar tegenwoordig veel gekeken wordt naar multivitaminen om de weerstand te verhogen, zou één tablet van Moringa ook al een verschil kunnen maken. De Moringa Oleifera ‘levensboom’ die zijn oorsprong vindt in India kan groeien in lastige droge omstandigheden. Het geeft de kracht aan van deze boom, een grote bron van antioxidanten.

Vrijwel alles van de boom kan gebruikt worden, van de bladeren tot de schors van de wortels tot de zaden. Samen gepakt in een klein tabletje, is dit een boost-bommetje die je in je ochtendroutine zou moeten opnemen. We geven je hier een aantal belangrijke voordelen.

Rijk aan antioxidanten

De antioxidanten in moringa helpen bij het opruimen van de vrije radicalen in je lichaam. Deze vrije radicalen zijn heel kleine reactieve moleculen in ons lichaam die bij over vloed een kettingreactie veroorzaken in het lichaam, met als gevolg een ernstige schade aan huidcellen en afbraak van voorraden collageen en elastine in je lichaam. Antioxidanten die ruim vertegenwoordig zijn in moringa helpen in het stoppen van die afbraak.

Ontstekingsremmend effect

Moringa draagt bij aan het voorkomen van ontstekingen, het zit vol met ontstekingsremmende eigenschappen. Het wordt ook in verband gebracht met tegen gaan van artritis volgens dit artikel.

Boordevol vitaminen en andere voedingsstoffen

Vitamine C kent iedereen en voegt veel toe in je dagelijkse eetpatroon. Je hoeft het nu niet meer apart te slikken want het zit ook in moringa. Met één tablet per dag heb je je dagelijkse hoeveelheid vitamine C al bijna te pakken.

Daarnaast bevat moringa ook vitamines A en B6, ijzer en magnesium. Allemaal zaken die het lichaam vitaliseren en zwakte en vermoeidheid tegengaan.

© 2020 - 2024 Fitvitals.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel